Medikal Cihaz Taşımacılığı

Medikal cihaz taşımacılığı alanında yıllardır hizmet veren firmamız Beyaz Nakliyat, aldığı sorumluluğun farkında olduğu için en özel ve en dikkatli çalışmaları gerçekleştirmektedir. Tıbbi cihazların maliyeti oldukça fazladır. Aynı zamanda bu cihazlar kullanım alanından dolayı fazlasıyla önemlidir. Belirli sebeplerden dolayı taşınması gereken bu cihazlar, mutlaka alanında profesyonel kişiler tarafından taşınmalıdır. Aksi takdirde cihazlardan birinin zarar görmesi iki taraf için de büyük olumsuzluklara neden olabilir. Biz, sektörün en deneyimli firmalarından biriyiz.

Medikal cihazların taşınmasını üstlenerek nasıl bir sorumluluk aldığımızın bilincindeyiz. Bu nedenle taşınma işlemleri sırasında herhangi bir hataya yer vermeden çalışmalarımızı gerçekleştirmeye gayret ediyoruz.

Medikal Cihaz Taşımacılığı Nasıl Gerçekleşir?

Firmamız tarafından sizlere sunulan medikal cihaz taşımacılığı profesyonel ekiplerimiz tarafından gerçekleşmektedir. Öncelikle ekibimiz, cihazların bulunduğu alana gelerek gözlem yapmaktadır. Aynı zamanda sizlerle birebir görüşerek detaylar hakkında sizi bilgilendirmektedir. Ekibimiz ile aranızda anlaşma sağlandıktan sonra taşıma işlemi için gün ve saat belirlenmektedir. Belirlenen gün ve saatte ekibimiz tam donanım aracımızla ve malzemelerimizle adresinize gelmektedir. Medikal cihazlar ekibimiz tarafından özenle ambalajlanmakta ve araca yerleştirilmektedir. Yerleştirme işlemi ekibimiz tarafından dikkatli bir şekilde yapılmaktadır. Alanında profesyonel ekibimizin aldığı önlemler sayesinde cihazlar hiçbir zarara uğramadan adrese teslim edilir.

Medikal Cihaz Taşımacılığı İçin Araç ve Fiyat Belirlemesi

Medikal cihaz taşımacılığı için belirlenen araç, cihazların daha güvenilir bir şekilde taşınmasını sağlamak amacıyla özel olarak tercih edilmektedir. Firmamızda bulunan araçlar arasında liftli araç kullanımı ile cihazların kolaylıkla araca yerleştirilmesini ve kolay bir şekilde taşınmasını sağlıyoruz. Ekip olarak işimize ekstra özen gösteriyoruz. Çalışmalarımızın eksiksiz bir şekilde tamamlanması için gayret ediyoruz. Doğru araç kullanımı ile hem cihazların güvenliğini sağlıyoruz hem kolay taşıma işlemi sunuyoruz hem de zamandan tasarruf sağlamış oluyoruz.

Müşterilerimize uygun fiyatlarla hizmet vermeye özen gösteriyoruz. Doğru fiyatları belirleyebilmek için öncelikle taşıma işlemlerinde harcanan enerji, kullanılan araç ve mesafe göz önünde bulunduruluyor. Bu doğrultuda müşterilerimiz için doğru fiyatları sunmayı başarıyoruz. Medikal cihazlarınızı güvenle tutarak kısa sürede, uygun fiyatlarla taşımak istiyorsanız Beyaz Nakliyat ailesi olarak hizmetinizdeyiz.

Leave a comment

Bizi Arayın
Bize Ulaşın