Hızlı ve Güvenli Fabrika Taşımacılığı

Fabrikalar çeşitli nedenlerle taşınmak zorunda kalınabilir. Bu durumda fabrikanın bütün eşyalarının, makinelerinin, ürünlerinin taşınması gerekir. Firmamız fabrika taşımacılığı alanında yılların tecrübesi ve deneyimiyle öne çıkmaktadır. Son derece detaylı ve dikkat edilmesi gereken bir hizmet olan Fabrika Taşımacılığında hiçbir ürünün zarar görmemesi için azami gayret sarf edilmelidir. Bunun için taşımayı alanında uzman bir ekibin yapması gerekir. Profesyonel ekibimiz taşımada önceden gelip keşif yapmakta, bütün taşınma detaylarını hazırlamakta ve süreci baştan sonra projelendirerek taşınma sırasında hiçbir problemin ortaya çıkmasına mahal vermemektedir. Fabrikalarınızın, makinelerinizin taşınması gerektiği alanda gönül rahatlığıyla firmamıza müracaat edebilir, eşyalarınıza hiçbir zarar gelmeden nakliye sürecini sonlandırabilirsiniz.

7/24 Fabrika Taşımacılığı

Fabrika taşımacılığı yapılırken fabrika sahiplerinin oluşabilecek kayıplarının en aza indirilmesi gerekir. Bu yüzden de ilk olarak taşıma yapılacak gün seçiminin doğru ayarlanması gerekir. Örneğin mesai bitimi ile ertesi günü tatil olan bir gün tercih edilirse fabrika en aza kayıplarla karşılaşır. Böyle bir durumda mesai biter bitmez hazırlıklara başlanmalı, mesai bittiği anda nakliye ekibi hazır bulunarak çalışmalara planlandığı gibi başlayarak ertesi gün, tatil günü taşınma işlemini tamamlanmalıdır. Daha ertesi gün mesai başlangıcı da rahatlıkla yeni fabrika ortamında yapılabilmelidir. Bahsettiğimiz gibi bir taşınma palanı gerçekleşirse hem iş kaybı yaşanmamış olur hem de fabrika sanki hiç taşınmamış gibi mesai saatlerinde çalışmaya devam eder.

Özel Korumalı Araçlar ile Fabrika Taşımacılığı

Firmamız fabrika taşımacılığı yaparken öncelikle malzemelerin büyüklüğünü, ağırlığını, kapladığı alanları tespit eder. Bu, taşınma sırasında görev alacak personellerin ve kullanılacak araçların da belirlenebilmesini sağlar. Taşıma sırasında yapılacak en ufak bir hata, çok büyük maddi manevi kayıplara neden olabilir. Bunun için bizler eşyalarınızın taşımaya hazır hale getirilmesi için en kaliteli ambalaj ürünlerini kullanıyoruz. Ürüne göre ambalaj malzemeleri seçiyoruz. Bütün malzemeleri tek tek ambalajlıyor, taşınma, araca yükleme, yolculuk, yeni adreste araçtan indirilmesi gibi durumlarda en ufak sorunun yaşanmasına mahal vermiyoruz. Taşınma sırasında kullandığımız nakliye araçlarımızın her biri kapalı kasa, iç kısımları mobilya kaplı, özel koruma kalkanları bulunan araçlardır. Bu sayede transferleri başarıyla yapılmaktadır.

Leave a comment

Bizi Arayın
Bize Ulaşın